Bij Beweegklas gaan we voor 100% tevreden klanten. Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen contact op voor een vervangend product of je geld retour. 

Product retour zenden

Niet tevreden met je aankoop? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Volg de onderstaande stappen om jouw order/product succesvol te retourneren:

  1. Vul het retourformulier online in en e-mail het naar [email protected] binnen 14 dagen na datum van aflevering. (Beweegklas is een initiatief van Worktrainer)
  2. Print het ingevulde formulier uit. Pak jouw retourzending goed in, het liefst in de originele verpakking.
  3. Plak het formulier, met het retouradres goed zichtbaar, op de verpakking. 
  4. Retourneer je producten binnen 14 dagen na je retourmelding naar het retouradres. Let op: Retourneren geschiedt voor rekening en risico van de koper.
  5. Zodra de retourzending bij ons terug is, controleren we het product op eventuele schade/missende onderdelen/originele verpakking.
  6. Als alles in orde is, ontvang je binnen 8 dagen je aankoopbedrag en inclusief eventuele verzendkosten van je bestelling terug. Als de retourzending incompleet is, gebruikerssporen / beschadigingen heeft en/of niet meer in de originele verpakking zit, ontvang je tot 75% van de originele aankoopprijs terug. We nemen dan contact op over de terugbetaling. 

100% vergoeding

Is het product compleet, in originele staat en verpakking, dan krijg je 100% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

75% vergoeding

Is het product gebruikt, incompleet, zonder originele verpakking en/of beschadigd, dan krijg je 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

Betalen op rekening

Dat is mogelijk voor bedrijven in Nederland. Worktrainer hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Proefplaatsing

Eerst proberen en dan pas kopen? Bij een proefplaatsing heb je 10 werkdagen de tijd om een product te testen. Bevalt het product, dan betaal je de factuur. Bevalt het niet, dan stuur je het op eigen kosten naar ons retour. Eventuele gebruikerssporen zijn voor onze risico. Graag wel even de doos bewaren tijdens de proefperiode.

Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over wanneer alle betalingen door de koper aan Beweegklas zijn voldaan.

Bezorging /beschadiging

Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Garantie

Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving. Zo krijg je op de zit-sta bureaus standaard 2 jaar garantie.

Gebruik op eigen risico

Het gebruik van producten en/of toebehoren hiervan, geleverd door Beweegklas, geschiedt geheel op eigen risico. Beweegklas is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen.

Medische hulpmiddelen

Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Milieu / verpakkingen

Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving. Zo krijg je op de zit-sta bureaus standaard 3 jaar garantie.

Bedrijfsgegevens

Beweegklas
Energieweg 18
3481 MC Harmelen
Telefoon: 088 - 045 08 80
KVK nummer: 30181307
BTW nummer: NL855807945B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »