Bij Beweegklas gaan we voor 100% tevreden klanten. Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen contact op voor een vervangend product of je geld retour. 

Product retour zenden

Na aflevering van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Om dit soepel te laten verlopen, vragen wij je medewerking met het volgende:

  • Stuur een e-mail naar [email protected] dat je het product wilt terugsturen en vul het volgende formulier in.
  • Stuur het product en het ingevulde formulier naar: Beweegklas, Ferm werk Hal 3, T.a.v. Worktrainer retour, Carrosserieweg 1, 3445BC te Woerden. 
  • Na ontvangst, krijgt je binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening teruggestort.
  • Retourkosten worden niet gecrediteerd.

100% vergoeding

Is het product compleet, in originele staat en verpakking, dan krijg je 100% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

75% vergoeding

Is het product gebruikt, incompleet, zonder verpakking of beschadigd, dan krijg je 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

Betalen op rekening

Dat is mogelijk voor bedrijven in Nederland. Worktrainer hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Proefplaatsing

Eerst proberen en dan pas kopen? Bij een proefplaatsing heb je 10 werkdagen de tijd om een product te testen. Bevalt het product, dan betaal je de factuur. Bevalt het niet, dan stuur je het op eigen kosten naar ons retour. Eventuele gebruikerssporen zijn voor onze risico. Graag wel even de doos bewaren tijdens de proefperiode.

Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over wanneer alle betalingen door de koper aan Beweegklas zijn voldaan.

Bezorging /beschadiging

Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Garantie

Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving. Zo krijg je op de zit-sta bureaus standaard 2 jaar garantie.

Gebruik op eigen risico

Het gebruik van producten en/of toebehoren hiervan, geleverd door Beweegklas, geschiedt geheel op eigen risico. Beweegklas is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen.

Medische hulpmiddelen

Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij u erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Milieu / verpakkingen

Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving. Zo krijg je op de zit-sta bureaus standaard 3 jaar garantie.

Bedrijfsgegevens

Beweegklas
Energieweg 18
3481 MC Harmelen
Telefoon: 088 - 045 08 80
KVK nummer: 30181307
BTW nummer: NL855807945B01

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »