Hé, sta eens op

Gaan leerlingen beter presteren en worden ze vitaler als ze tijdens de les staan? Er zijn veel experimenten en onderzoeken op dit gebied. En in zowel theorie als praktijk zijn de resultaten positief. Professoren, artsen en specialisten op het gebied van 'beweging' zijn het erover eens dat stilzitten in ieder geval heel slecht voor onze gezondheid is. En dat staan veel beter is voor de doorbloeding, dat is tevens bewezen in diverse research rapporten geschreven door Universiteiten.

Beweegklas heeft diverse zit-sta tafels. Groot of klein, met gasveer verstelbaar of elektrisch. Er zijn vele mogelijkheden. Bekijk onze media pagina om praktijkvoorbeelden in scholen te bekijken.

 

 

 

 

Zit-sta bureau Elementary
QUICK SHOP
Zit-sta bureau Elementary
Zit-sta bureau Elementary is een compacte schooltafel met gasveer. Leerlingen kunnen zelf gemakkelijk het bureau in hoogte instellen, waardoor snel gewisseld kan worden tussen zitten en staan.
€369,00
Zit sta bureau S100
QUICK SHOP
Zit sta bureau S100
Schoolbureau, geschikt voor kleine werkbladen vanaf 60 x 80 cm. Eenvoudig verplaatsbaar met 4 wielen. Het compacte formaat en dat deze verrijdbaar is maakt dat dit tafeltje ideaal in de klas past.
€339,00
Zit sta bureau S210
QUICK SHOP
Zit sta bureau S210
Eenvoudig schoolbureau voor zowel leerling als leraar, verstelbaar met handslinger en geschikt voor werkbladen tot 160 cm breed.
€355,00
Zit sta bureau A110
QUICK SHOP
Zit sta bureau A110
Staan, fietsen of actief zitten in de klas? Het is allemaal mogelijk op deze zit-sta tafel tot 180c m breed. Actief schoolbureau, geschikt om met 3 kinderen aan te werken.
€415,00
Ergotron LearnFit - Flexibel zit-sta bureau
QUICK SHOP
LearnFit - Flexibel zit-sta bureau
Met de LearnFit kunnen leerlingen en docenten zitten en staan afwisselen tijdens de schooldag achter hun schooltafel.
€389,00
ZIT-STA BUREAU Y DESK - MEMORIE DISPLAY
QUICK SHOP
ZIT-STA BUREAU Y DESK - MEMORIE DISPLAY
Zeer geschikt voor zowel leerling als leerkracht is dit compacte zit-sta bureau uit onze collectie schoolmeubilair. Stabiel, stille hoogte verstelling en inclusief handige memorie display zodat je met meerdere leerlingen met verschil in lengte eenvoudig a
€530,00
ZIT-STA BUREAU A140
QUICK SHOP
ZIT-STA BUREAU A140
Meest verkocht basic bureau en zeer scherp geprijsd. Zilver, zwart of wit onderstel. Voor basisscholen en Hogescholen, maar concerns als KPN, Ahold en Google hebben hem ook staan.
€459,00
Stukprijs: €477,00 /
Houten Zit-sta bureau | FlipDesk
QUICK SHOP
Houten Zit-sta bureau | FlipDesk
FlipDesk is gemaakt van hout en creëert een compacte zit-sta werkplek in de klas. De Flip Desk is eenvoudig en handmatig in hoogte te verstellen en te verplaatsen met wieltjes.
€219,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen